Noutati

In atentia elevilor navetisti

 

Vă rugăm să depuneți sau să ne transmiteți până mâine, 01.10.2020, ora 15,30, copii ale legitimațiilor/abonamentelor gratuite emise pe numele elevilor aferente lunii septembrie 2020 și ale lunii octombrie 2020 (cei care au deja legitimația aferenta lunii octombrie 2020). Vor depune copie și elevii ce au obținut astfel de document doar pe baza carnetului de elev vizat pe anul școlar 2020-2021.

Copiile/pozele acestor documente pot fi trimise pe adresa de email secretariat.ienachita@gmail si se va menționa clasa la care este elev în acest an școlar.

Elevii ce nu respectă termenul riscă să nu mai primească de la transportator abonamentul de călătorie gratuită (se vor puncta cu transportatorul legitimațiile eliberate de acesta și situația întocmită de noi pe baza copiilor depuse de elevi).

Vă reamintim că  în cererea completată de elev pentru eliberarea unei adeverințe de elev necesară la transportator era precizat faptul că elevul are obligația depunerii unei copii a legitimației/abonamentului pentru călătorii gratuite în termen de 48 de ore de la primirea acesteia/acestuia.

Este maximă urgență întrucât în cursul zilei de mâine, conducerea colegiului trebuie să transmită, către ISJ Dâmbovița și către Consiliul Județean, situația cuprinzând numele elevului, ruta pe care călătorește, seria și numărul legitimației de călătorie, valoarea documentului de călătorie gratuită și numărul de zile de prezență fizică a elevului la școală.

Elevii care au achiziționat/plătit abonamentele nu vor primi banii pentru acestea întrucât nu avem bază legală pentru acest lucru. Sfătuim părinții, elevii sau tutorii legali să depună sesizări cu privire la faptul că transportatorul X sau Y refuză să elibereze documentele pentru călătorie gratuite în condițiile în care elevul avea carnetul de elev vizat pe anul școlar 2020-2021 și adeverința eliberată de colegiu din care reieșea că este elev și că face naveta pe ruta solicitată.

HG 435-privind naveta gratuita a elevilor

Corespondenta operatori

Adresa ISJ Dambovita

Cerere transport elevi (.docx sau .pdf)

Cerere transport elevi – Targoviste (.docx sau .pdf)

Comments are closed.