Noutati, Proiecte ERASMUS+

Proiect ERASMUS+ – ROBOWEB

În perioada 15.09.2019 – 14.11.2020 se va desfășura la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște un proiect Erasmus+ cu numărul 2019-1-RO01-KA102-062407 cu grant aprobat în valoare de 41350 euro.

În cele 14 luni de derulare ale proiectului, cincisprezece elevi de clasa a X-a (profil real, specializare matematică informatică), ai colegiului, vor avea oportunitatea de a obține cunoștințe, deprinderi și aptitudini pentru a se dezvolta personal ca urmare a participării la stagii de practică unde vor învăța cum să creeze pagini web funcționale, iar două cadre didactice vor participa la stagii de observare pentru a putea adapta materia obligatorie din programa școlară la cerințele europene de pe piața muncii.

În urma participării la stagiile de practică, elevii vor crea câte un site și documentația aferentă acestuia. Site-urile vor conține secvențe de lecții, atât în limba română cât și în limba engleză, utile în procesul instructiv-educativ și vor forma o bibliotecă virtuală care va putea fi utilizată atât de către elevi cât și de către cadrele didactice.

Procedura de selecție a participanților elevi în proiectul european Erasmus+ ”ROBOWEB-Pregătire practică europeană în domeniul ROBOticii și al paginilor WEB în vederea inserției pe piața muncii”  o gasiti AICI.

 

Comments are closed.