Proiecte eTwinning

Proiect eTwinning – I’m Using Safer Internet I Don’t Leave a Digital Footprint – Certificat European de Calitate

Proiectul eTwinning numit “I’m Using Safer Internet I Don’t Leave a Digital Footprint” a fost iniţiat de Okan Karaca, School Manager and Teknoloji Design Teacher at Kütahya Gediz Altınkent Secondary School, Turkey și au participat elevi și profesori din Turcia, Italia, România, Bulgaria, Estonia, Franța, Iordania, Lituania, Azerbaidjan, Albania. Obiectivul principal al acestui proiect a fost de a conștientiza utilizarea responsabilă, conştientă şi sigură a Internetului.

Astfel, au fost organizate mai multe activităţi precum: utilizarea sigură a Internetului, importanţa amprentei digitale, bullying vs. cyberbullying, dependenţa de Internet şi mecanismele de protecţie existente în mediul online, dar și de formare a unor cetățeni digitali responsabili.

În urma participării la acest proiect, școala, prin doamna profesor Anca Mihaela Rafira , a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning “I’m Using Safer Internet I Don’t Leave a Digital Footprint “. Astfel, eforturile elevilor și profesorului, dar şi şcolii au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european. În plus, proiectul va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Comments are closed.