Noutati, Proiecte eTwinning

Proiect eTwinning- Let’s Join CodeWeek2019 – Certificat European de Calitate

Proiectul eTwinning numit “Let’s Join CodeWeek 2019” a fost iniţiat de Okan Karaca, School Manager and Teknoloji Design Teacher at Kütahya Gediz Altınkent Secondary School, Turkey și au participat elevi și profesori din Turcia, Italia, România, Bulgaria, Belgia, Portugalia, Polonia, Lituania, Serbia, Azerbaidjan, Albania, Cehia, Norvegia, Iordania. Obiectivul principal al acestui proiect a fost de a promova utilizarea programării (coding) în rândul tinerilor și adulților de toate vârstele.

Astfel, au fost organizate mai multe activităţi precum: învăţarea codului binary şi reprezentarea binară a imaginilor, activităţi de învăţare a codului Arduino şi rularea pe roboţei urmăritori de linie, dar şi utilizarea micro:Bit pentru a codifica, personalize și controla plăcuţa.

În urma participării la acest proiect, școala, prin doamna profesor Anca Mihaela Rafira , a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning “Erasmus+ Let’s Join CodeWeek2019 “. Astfel, eforturile elevilor și profesorului, dar şi şcolii au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european. În plus, proiectul va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Comments are closed.