Proiecte eTwinning

Proiect eTwinning – Sanat Ağacım- My Art Tree – Certificat European de Calitate

Proiectul  eTwinning numit “Sanat Ağacım- My Art Tree” a fost iniţiat de Tuna Merve Karasu, Şehit Mehmet Erdoğan İlkokulu, Kocasinan, Turkey și au participat elevi și profesori din Azerbaidjan, Albania, România, Serbia, Turcia. Scopul proiectului a fost acela de a evidenția aspectele creative ale studenților, de a-și dezvolta punctele de vedere artistice și de a reflecta asupra gândurile lor libere din operele lor artistice.

Astfel, au fost organizate mai multe activităţi precum: de colectare de informații şi cercetări individuale, creare de instrumente muzicale, poezii/ poveşti pe anumite teme și de produse informatice în colaborare cu ceilalți elevi din țările partenere.

În urma participării la acest proiect, școala, prin doamna profesor Anca Mihaela Rafira , a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning “Sanat Ağacım- My Art Tree “. Astfel, eforturile elevilor și profesorului, dar şi şcolii au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european. În plus, proiectul va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Comments are closed.